header.jpg - 43.83 kb

iras.jpg - 476.35 kb

Ma már nem elegendő ott lenni az interneten.  Egyre többen látják be, hogy valós tartalom nélkül nehéz sikert elérni.  Ha oldalunk csak ezredikként jelenik meg a keresőkben az általunk fontosnak gondolt kulcsszóra, akkor kicsi az esélyünk, hogy célközönségünk ránk talál. A Google legújabb keresőalgoritmus frissítései  a minőségi tartalmat díjazzák.  Ráadásul fontos, hogy minden mondatunk eredeti legyen.  A tartalom nem valami statikus képződmény. Ez a figyelem felkeltésétől egészen a vásárlásig, az érzelmi kapcsolat kialakulásától a racionális döntésig tart.   A folyamatos kommunikáció sokkal hatékonyabb a kampány-központú szemléletnél.   A nagyobb vállalatok egyre inkább felismerik, hogy kiadóvá kell válniuk.  De lemondhat-e erről a fontos marketing eszközről egy kis, vagy közepes vállalkozás?  Talán túlzás lenne minden kis cégnek komplett szerkesztőséget fenntartani, de tartalomkészítésre, tartalomterjesztésre mindenkinek szüksége van.  A kicsiknek is. Akár a közösségi médiában, akár saját oldalunkon, akár PR cikkekben kívánjuk megszólítani partnereinket.

Egyre többen ügyelnek rá, hogy oldalukon gyakran frissülő, színvonalas tartalmat helyezzenek el. Ehhez ajánlunk segítséget.  Kulcsszóra optimalizált szakmai cikkek, egyéb szöveges tartalmak elkészítését vállaljuk az alábbi témakörökben:

- kommunikáció,
- karrier,
-  HR,
- atipikus foglalkoztatás,
- munkajog,
- munkavédelem,
- keleti harcművészetek.

Referencia oldalak:

www.hrsm.hu

www.virtualtotal.hu

www.perhelyett.hu

www.officetotal.hu

www.atipikus.hu

www.budonetwork.hu

 

A díjazás a munka terjedelméhez és gyakoriságához igazodik, 1-2 Ft/karakter.  

Kérjen részletes ajánlatot az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!