header.jpg - 43.83 kb

Előfordult már, hogy nem értette valamely ajánlat szövegét, és mégis elfogadta?  Hogy részletre kívánt vásárolni, és valójában lízing szerződést kötött?  Segítünk az árajánlatok, szerződések értelmezésében, elmagyarázzuk a szerződéskötéssel kapcsolatos kockázatokat.  Az értékelésről írásos vélemény készül, mely nem minősül jogi tanácsadásnak.  Külön igény esetén a velünk együttműködő ügyvéd ügyvédi feljegyzést készít.

Ennek ellenére, szolgáltatásunk célja nem a szerződés jogszerűségének vizsgálata, hanem az abban foglalt teljesítési kockázatok felmérése, ismertetése.   

A véleményezésre megküldött szerződés létrejöttére, vagy a szerződésszerű teljesítésre nem tudunk garanciát véllalni,  hiszen az rajtunk kívül álló tényezőkön múlik. A szerződéskötés elmaradásából, vagy a nem szerződésszerű teljesítésből eredő kockázat a szerződő feleket terheli.

Az együttműködés célszerűen személyes konzultáció keretében folyik.  Vállaljuk elektronikusan megküldött anyagok értelmezését is. Ez gyorsabb, és olcsóbb is, amennyiben valamennyi releváns információt megküldi az ügyfél.  Kérjük, hogy amennyiben ezt a megoldást választja, a beazonosításra alkalmas iformációkat (név, adószám, telephely, lakcím stb.) takarja ki a dokumentumokon.

A személyes konzultáció díja 5,000 Ft+ÁFA/megkezdett óra.

Elektronikus formában megküldött anyag értelmezésére egyedi ajánlatot adunk.